Cornulete pufoase

de mimmi in Dulciuri, 10 Feb 2012 | 6383 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 g faina,
  • 125  g untura,
  • 10 g drojdie ,
  • 125 ml lapte,
  • 3 linguri zahar,
  • coaja rasa de portocala,
  • 1ou,
  • 1/2 lingurita sare,
  • gem,
  • zahar pudra.
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete pufoase:

Incalzim laptele si dizolvam drojdia impreuna cu  1 lingura de zahar. Cernem faina intr-un bol,in mijloc adaugam maiaua,pe margini punem sarea,untura,oul,coaja rasa de portocale,framantam bine aluatul si il lasam la dospit pana isi dubleaza volumul. Pe masa infainata,intindem o foaie de cca 1 cm grosime si decupam cerculete. Intindem fiecare cerculet,iar intr-un capat punem 1/2 lingurita gem dupa care il rulam si ii dam forma cornuletului. Punem cornurile intr-o tava pe hartie de copt si le dam la cuptor pentru cca 35 minute. Le scoatem si le tavalim prin zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete pufoase" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

DIANA B 1

10.02.2012, 17:08

Ti le-am vz de dimi pe mail ...

mena29 1

10.02.2012, 17:59

Ce bune sunt!

Msclaudish 1

24.02.2012, 14:26

Vreau sa va spun ca am facut reteta si este intradevar fff buna, recomand tuturor,mai ales pt. copii sunt exceptionale. Complimente!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cornuri Bratislava